Diseños a 100

Diseños a 100

Diseños a 100. Diseños responsive baratos y de calidad

No es Personal

lunes, 24 de septiembre de 2012

Els serveis mínims del metro de Barcelona funcionen sense problemes

La vaga de metro a Barcelona d'aquest dilluns transcorre sense incidències importants. Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), s'estan complint els serveis mínims establerts.

Aquesta matinada, l'afluència de passatgers s'ha concentrat a l'estació d'El Maresme / Fòrum de lalínia 4, a la sortida dels concerts que se celebraven al recinte del Fòrum per la Mercè. Entre les 04.15 i les 06.00 hores, s'han regulat els accessos per evitar que es sobrepassés la capacitat de les andanes. TMB ha advertit que l'oferta dels serveis mínims pot ser insuficient per absorbir la demanda normal del dia de la Mercè.

NOMÉS EL 33%

Els serveis mínims marcats són del 33%, si bé la distribució té en compte l'experiència de fluxos de passatge a la xarxa de metro en anteriors jornades festives similars i procura concentrar la capacitat de transport a les franges i les zones on es preveu més afluència.

TMB ha advertit que l'oferta d'aquests serveis mínims pot resultar insuficient per absorbir la demanda normal del dia de la Mercè, en què se celebren actes multitudinaris com el Piromusical. Es recomana seguir les indicacions que donin la megafonia, les pantalles i el personal de la xarxa, en cas d'aglomeracions.

D'altra banda, la convocatòria de vaga comporta que aquest dilluns no funcionin el Telefèric de Montjuïc i el Tramvia Blau, serveis que depenen del Metro respecte al manteniment.

Fuente: El Periódico Digital

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu el que vulguis opinar
Escribe lo que quieras opinar

Traductor

¿Que os parece este Blog?

Vistas de página en total

Hora Punta (Transports Metroplitans de Barcelona)

Entrades populars

Infoempleo

Trabajos.com Ofertas

InfoJobs: Empleo