Diseños a 100

Diseños a 100

Diseños a 100. Diseños responsive baratos y de calidad

No es Personal

miércoles, 8 de agosto de 2012

La despedeixen i s'entera per el caixer

Una professora de la Universitat Rey Juan Carlos, es va adonar per el caixer automàtic del seu banc de que l'havien acomiadat.
En concret, va anar a treure diners una nit, després de les seves vacances i va veure que l'havien ingressat 10.000 € en concepte d'acomiadament. El burofax li va arribar a l'endemà.
No va tenir temps de reclamar, ja que la universitat estava de vacances feia un parell de dies.

Com ella, la universitat ha acomiadat a deu persones mes, durant les vacances, sense avisar. El centre, assegura que ha complert amb la normativa laboral al fer els acomiadaments. També els justifiquen, per els ajustos que la Comunitat de Madrid els obliga a fer, amb motiu de la llei 4/2012, que pretén retallar 175 milions d'euros en les 6 universitats de la regió. Un altre dels arguments que dona la universitat, es l'escàs número d'assignatures que portaven els professors. Ells mateixos afirmen que el centre els havia estat dos anys retallant les assignatures.


L'acomiadament de personal, amb contracte indefinit, com es el cas dels afectats, no s'havia donat mai a cap universitat madrilenya, segons la UGT. De fet, no els hi consta que cap universitat hagi hagut d'acomiadar a docents per ajustar-se als retalls de pressupost. La URJC va començar a acomiadar al juliol a 200 associats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu el que vulguis opinar
Escribe lo que quieras opinar

Traductor

¿Que os parece este Blog?

Vistas de página en total

Hora Punta (Transports Metroplitans de Barcelona)

Entrades populars

Infoempleo

Trabajos.com Ofertas

InfoJobs: Empleo