Diseños a 100

Diseños a 100

Diseños a 100. Diseños responsive baratos y de calidad

No es Personal

jueves, 9 de agosto de 2012

OPINIÓ: Una historia corrent

Avui us explicaré una historia. Una historia que actualment es dona molt sovint, desgraciadament.
Un amic que fins fa poc treballava a una coneguda cadena de botigues de venda de productes audiovisuals i d'imatge. Un amic que, al maig el van acomiadar mentre estava de vacances i amb una indemnització que anava en consonancia amb l'empresa per la qual treballava: una porqueria. Un amic, que a la mateixa empresa va coincidir amb alguns companys (una minoria, per sort) que van resultar ser "xivatos", miserables, acosadors i rastrers. I a mes, uns caps que practicaven el mobbing i la mentida. Un amic que va acabant tenint un principi de depressió TREBALLANT A L'EMPRESA. No al quedar-se a l'atur, que es el mes normal. Perque? Doncs perque de vegades, quedar-se al'atur suposa una oportunitat immillorable per renovar-se i buscar altres sortides.
Es així com s'ho ha pres el meu amic: ara te una oportunitat per formar-se i fer coses que treballant no tenia ni ganes ni temps per fer.
Desde el maig ha fet 6 cursos: 3 de zelador, 1 d'aplicacions Google, 1 de Community Manager i 1 d'Internet. Ha obert un blog i esta treballant en un projecte de web. A mes, ha trobat dues feines per el setembre.
Que us sembla?
I te mes projectes per començar.
Per ell, quedar-se a l'atur ha estat un nou principi.

Autor: Josep González Salvany

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu el que vulguis opinar
Escribe lo que quieras opinar

Traductor

¿Que os parece este Blog?

Vistas de página en total

Hora Punta (Transports Metroplitans de Barcelona)

Entrades populars

Infoempleo

Trabajos.com Ofertas

InfoJobs: Empleo