Diseños a 100

Diseños a 100

Diseños a 100. Diseños responsive baratos y de calidad

No es Personal

lunes, 6 de agosto de 2012

La Seguretat Social activa un servei de consulta en línia per confirmar el dret a l'assistència sanitària

La Seguretat Social ha implantat un nou servei de consulta, a través de la seu electrònica, que permet als ciutadans confirmar o ratificar el dret a l'assistència sanitària com a titular o beneficiari, segons ha informat en un comunicat el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

El Reial Decret Llei 16/2012 de 20 d'abril, de mesures urgents per al sosteniment del Sistema Nacional de Salut, estableix un període transitori per acreditar el perfil fixat per la norma, i seguir gaudint del dret a l'assistència sanitària a càrrec del sistema.

Aquest tràmit el fa d'ofici l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), responsable del reconeixement del dret, però en els casos en què la comprovació no sigui possible, hauran de ser els ciutadans els que acreditin les seves circumstàncies.

Amb aquesta finalitat s'ha establert la nova aplicació desenvolupada per l'INSS, ja que si el sol·licitant no consta registrat a la base de dades, el sistema li indicarà la possible raó. Així, podrà acreditar davant l'organisme la condició que necessita per seguir gaudint d'assistència sanitària a càrrec del Sistema Nacional de Salut.

Per fer la consulta s'ha d'accedir a la seu electrònica de la Seguretat Social, https://sede.seg-social.gob.es/. A l'apartat "Ciutadans", des de l'opció "Assistència Sanitària: comprovació del dret", s'entra en el formulari d'identificació, que només requereix emplenar dades bàsiques: nom, cognoms, número de document d'identificació, número de la Seguretat Social, data de naixement i, opcionalment, adreça de correu electrònic.

La resposta obtinguda es pot consultar accedint de nou al servei i introduint el número de referència proporcionat per l'aplicació o a través del correu electrònic, a l'adreça que s'hagi facilitat.

Font: Notícies 3/24
http://bit.ly/R1dVBj

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu el que vulguis opinar
Escribe lo que quieras opinar

Traductor

¿Que os parece este Blog?

Vistas de página en total

Hora Punta (Transports Metroplitans de Barcelona)

Entrades populars

Infoempleo

Trabajos.com Ofertas

InfoJobs: Empleo